Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ε.Ο.Δ.Δ.Α Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης του Δήμου Αχαρνών ιδρύθηκε μετά από την ανάγκη των πολιτών & την αδυναμία του πολιτικού συστήματος της χώρας να παρέχει ποιότητα ζωής & να διατηρήσει την αξιοπρέπειά μας.Είναι μία ανοιχτή κίνηση πολιτών, δεν εξαρτάται από κανένα πολιτικό φορέα, & αποτελεί σημείο επαφής υπεύθυνων ανθρώπων οι οποίοι με την προσφορά επιδιώκουν: *την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, & δραστηριοποίηση πολιτών, *την προστασία του περιβάλλοντος,*την ανάδειξη των οικολογικών, πολιτικών & κοινωνικών ζητημάτων μέσα από την κοινωνική, οικονομική & την πολιτική τους διάσταση.Η Ε.Ο.Δ.Δ.Α αρνείται να οργανωθεί στην βάση ενός κλασσικού συλλόγου, σωματείου η Μ.Κ.Ο. και δεν διαθέτει διοικητικό συμβούλιο και γραφεία.Τα μέλη της είναι ισότιμα, δεν υπάρχουν οργανωτικά επίπεδα και μόνιμος διαχωρισμός καθηκόντων.Ολιγομελής επιτροπές πού εναλλάσσονται,συντονίζουν τις δραστηριότητες της ομάδας.Η Ε.Ο.Δ.Δ.Α. έχει μηδενικό κεφάλαιο, αρνείται να διαχειριστεί χρήματα η να δεχτεί οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση.Οι υλικές ανάγκες καλύπτονται η από τα ίδια τα μέλη η από την διάθεση των απαιτουμένων μέσων από τρίτους.

5 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και τις φίλες της ομάδας.Το 2014 θα είναι η χρονιά που όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε, κάτι νέο,πρωτοποριακό,και καινοτόμο, υπομονή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΟΣ 3769/2009 - ΦΕΚ 105/Α'/1.7.2009


    Αρθρο 22

    Βιοκαύσιμα και Αλλα Ανανεώσιμα Καύσιμα




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί φίλοι και φίλες της ομάδας, ζητώ συγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση, νέων από εμάς, αλλά σας ενημερώνω, ότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, για να ξεκινήσει ξανά να λειτουργεί, αυτή η ομάδα.Ξεκινάμε λοιπόν με νέα από όλες τις δραστηριότητες του Δήμου και όχι μόνο.Σας ευχαριστώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://eidikidiapaidagogisi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα σοβαρό θέμα που μας αφορά άμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή